Acasa Fotograf nunta Fotografie Nunta
Fotografie Nunta
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Fotografie Nunta

Fotografierea cununiei civile si a cununiei religioase, a pregatIrilor, precum si a petrecerii de la restaurant

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
320 €

Fotografie profesionala de nunta realizata in stil fotojurnalistic si prezentata in cel mai elegant mod pe DVD-uri personalizate, albume foto sau in cadrul unor slideshow-uri. Echipa noastra va va insoti de la debutul evenimentului, cu pregatirile protagonistilor la coafor sau la recuperarea buchetelor de la florarie, va fi alaturi de dvs la cununia civila, biserica, sedinta foto, biserica si petrecerea de la restaurant, va insoti mireasa in aventura rapirii ei sau la momentele deosebite de la petrecere – dansul mirilor, tortul, aruncatul buchetului, etc.
Imaginile rezultate vor fi livrate pe DVD-uri personalizate, in carcasa cu coperta dedicata. Totodata, oferim si un slideshow cu 5-600 din fotografiile capturate la eveniment, care se va constitui intr-un mic rezumat in imagini al celui mai frumos eveniment din viata dvs, montaj pe care-l puteti multiplica si oferi in dar prietenilor.
Nu exista o limita a numarului de fotografii facute, doar timpul este cel care ne va opri…
Deoarece ne dorim ca fotografiile de nunta pe care le realizam sa fie de o calitate deosebita, indiferent de conditiile de iluminare ale locatiilor in care sunt realizate, am ales sa utilizam echipamente foto de top.