Acasa Albume foto

Albumele foto de nunta

Pachet Foto Video

Vezi toate ofertele de Pachet Foto Video

Filmari nunti

Vezi toate ofertele de filmari nunti

Fotograf nunta

Vezi toate ofertele de fotograf nunta

Albume foto

Vezi toate ofertele de albume foto

Videoclip nunta

Vezi toate ofertele de videoclip nunta

Albumele foto de nunta - Pastreaza cele mai frumoase imagini si amintiri

Ziua nuntii nu va dura o vesnicie, la propriu, insa va fi intr-o desfasurare continua in amintirea si sufletul tau. Pentru ca aceasta zi sa ramana pururea vie, dar si pentru ca este ziua cea mai importanta din viata ta si trebuie sa fie imortalizata, serviciile foto-video pentru nunti iti vor veni in ajutor.

La scurt timp dupa nunta vei obtine DVD-uri cu inregistratile de le nunta ta, cele cu miile de poze facute si bineinteles albumul vostru foto. De toate acestea te vei bucura impreuna cu sufletul tau pereche si apropiatii vostri, iar cand il veti rasfoi veti simti din nou toate emotiile din ziua nuntii.


 

Alegerea Fotografului

Ce fotograf sa aleg pentru nunta? Foarte important! Trebuie sa alegi un fotograf profesionist care are studii de specialitate si experienta in domeniu. Poti apela la cunostinte care au avut de curand nunta si la organizatorii nuntii tale pentru a-ti recomanda fotografi buni.

Discuta cu fotograful despre echipamentul de care dispune si roaga-l sa te lase sa ii vezi portofoliul, astfel iti vei putea face o idee despre ce viziune artistica are, stiind apoi daca ti se pare potrivita pentru tine sau nu. Compara ofertele mai multor fotografi si alege-o pe cea care te aranjeaza mai bine.

Albumul Foto

Cum va fi albumul foto? Ei bine, tipul si marimea acestora difera de la fotograf la fotograf. In afara de multimea de poze in format digital pe care o vei primi, vei beneficia si de un album foto. Acesta poate fi unul clasic sau asa cum se poarta mai nou, unul cu invelis de piele naturala, cu inscriptii pe coperta, foile fiind ori metalice ori hartie speciala pentru fotografii.

Dimensiunea pozelor, numarul lor si implicit dimensiunea albumului este decizia pe care o vei lua tu. De asemena, servicii de prelucrare si retusare profesionala a fotografiilor pot fi incluse in pachetul foto pentru nunta.
Pretul albumelor foto pentru nunta difera de la companie la companie iar criteriile care sunt luate in considerare in stabilirea lui sunt cele de mai sus.

Modalitatea in care vrei sa fie creat albumul tau respectiv daca vrei sa mergi pe linia clasica sau vrei sa ai un album foto artistic pentru nunta poate interveni in pretul albumului. Desi pana acum de obicei mirii se alegeau doar cu un album foto de la nunta lor, a inceput sa fie din ce in ce mai populara si pe meleagurile noastre sedinta foto Trash the Dress, sedinta in urma careia vei putea obtine un al doilea album foto.


 

Fa alegerea buna!

Indiferent de care sunt asteptarile tale de la fotorafiile de nunta si implicit albumul foto, nu lasa aceasta misiune in mainile amatorilor. Albumul foto de la nunta ta iti va servi drept cufar de pastrare in siguranta a celor mai frumoase amintiri si acesta trebuie sa aiba o executie pe masura. Nu uita ca poate intr-o buna zi copiii si nepotii tai il vor rasfoi si cu siguranta doresti sa gaseasca in ele poze interesante si speciale iar avand in vedere ca unele albume foto au garantii de pana la 500 de ani, ai multe generatii de multumit.
Alege fotografi profesionisti pentru aceasta activitate importanta si nu uita sa zambesti. Este cea mai importanta zi din viata ta si aceste momente speciale merita niste poze pe masura intr-un album foto exceptional.