Acasa Proiectie foto

Video proiectie de fotografii la nunta

Pachet Foto Video

Vezi toate ofertele de Pachet Foto Video

Filmari nunti

Vezi toate ofertele de filmari nunti

Fotograf nunta

Vezi toate ofertele de fotograf nunta

Albume foto

Vezi toate ofertele de albume foto

Videoclip nunta

Vezi toate ofertele de videoclip nunta

Video proiectie de fotografii la nunta

Cu siguranta ca si voi doriti ca in ziua nuntii voastre sa le faceti o multime de surprize invitatilor vostri si sa le oferiti un cadru ambiental placut, original in care sa petreaca alaturi de voi. Pe langa toate decoratiunile si aranjamentele pentru nunta, muzica, momente artistice si asa mai departe, puteti atinge acest tel si cu ajutorul unui alt element respectiv cu o videoproiectie de fotografii. Momentele in care alegeti proiectarea de fotografii la nunta, felul si scopul lor raman o decizie numai a voastra de luat iar noi dorim sa va indrumam pasii pentru a va usura munca in ceea ce priveste acest aspect.


 

In primul rand, care este scopul proiectiilor de fotografii la nunta? Scopul acestui efect vizual poate fi acela de a impartasi cu invitatii vostrii imaginile minunate realizate pana atunci la ceremoniile de nunta si in casele mirilor (pentru ca in mod sigur vor fi prezente si persoane care din motive divese nu pot participa decat la petrecerea de nunta) ori de ce nu, pentru a le arata cateva franturi din viata voastra pana in aceasta zi prin proiectia unor imagini din copilarie, de la intalnirile voastre, vacante si asa mai departe.

Momentele potrivite pentru proiectia de fotografii la nunta

In ce momente sa se proiecteze fotografiile? Si aici, sunt mai multe posibilitati. Daca nu doriti ca pe tot parcursul nuntii invitatii sa mai fie atenti si la altceva, puteti opta ca proiectia de fotografii la nunta sa aiba loc in momente special alese. Astfel, in timpul in care cavalerul de onoare sau domnisoara de onoare tin un discurs (caz in care puteti accepta sa vi se faca o surpriza, lasandu-i pe ei sa aleaga imaginile care vor fi afisate in vazul tuturor), la furatul miresei cand se negociaza, inaintea taierii tortului (ca un mic rezumat al zilei) sau inainte de primul dans al mirilor ori de ce nu, in timpul acestuia o video proiectie de fotografii va fi un element surpriza foarte bun.

Daca nu sunteti hotarati, atunci puteti oricand opta pentru ca aceasta proiectie de fotografii sa aiba loc pe tot parcursul petrecerii de nunta sau pe o buna parte din durata acesteia.

Atentie insa, nu doriti ca nunta voastra sa se transforme intr-o sala de cinema. Este indicat ca proiectia video sa se realizeze atunci cand este o locatie de nunta mare, in care invitatii nu au o privire de ansamblu ori acesta sa fie realizata din fotografii care se vor repeta, astfel incat atentia audientei sa nu fie atrasa de difuzarea aceasta iar dupa ce le vor urmari de doua-trei ori, invitatii se vor intoarce la dans si petrecerea va continua.

Alege servicii profesioniste

Referitor la cei care va vor furniza acest serviciu, este indicat sa apelati la profesionisti. Compania de la care ati contractat serviciile foto-video pentru nunta trebuie sa aiba in stoc si echipamente profesionale de video proiectie. De asemenea, proiectia de fotografii la nunta poate fi inclusa intr-un pachet complet de servicii sau achizitionata separat.


 

Prin aceasta modalitate, video proiectie de fotografii la nunta, poti impartasi tuturor povestea ta de dragoste, instantanee, sau cele mai frumoase momente din desfasurarea nuntii de pana atunci. Astfel, le oferi invitatilor posibilitatea sa fie la curent cu momentele speciale ale zilei si cu povestea vietilor voastre care astazi s-au unit. In plus, video proiectia de fotografii va crea o atmosfera cu mult mai speciala.