Acasa Fotograf nunta Sedinte foto dupa nunta sau Trash The Dress
Sedinte foto dupa nunta sau Trash The Dress
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Sedinte foto dupa nunta sau Trash The Dress

Sedinte foto dupa nunta sau Trash The Dress sau Love The Dress cum mai sunt cunoscute, sunt cele mai de succes si pentru fotografi si pentru miri.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
250 €

Sedinte foto dupa nunta, Trash The Dress sau Love The Dress cum mai sunt cunoscute, sunt cele cu rezultatele cele mai spectaculoase.

De ce spun asta ? In timpul nuntii, mirii au atentia catre invitati sa multumeasca pe toata lumea si nu in ultimul rand, este evenimentul lor, care le marcheaza viata. Si mai trebuie sa faca si ce vrea fotograful sau cameramanul :) E, dupa ce a trecut evenimentul si lucrurile incep sa se linisteaca, mai ales ca vezi si ce cadre ai de la nunta, uneori bunicele, alteori asa si asa, doar fotografia de nunta este cea mai grea pentru noi si este incadrata ca fotojurnalism. Fotograful surprinde evenumentul si nu il influenteaza, insa desigur se primesc si se dau recomandari :)

Dar dupa ce scapati de tot stresul, rezervati-va o zi sa fiti si model pentru mine, e simplu, fiti voi insiva, ca mie asa imi place, naturaletea, nu cu zambet fortat pe fata. Nu stiu bancuri, dar de zambit sigur o veti face. Aruncati un ochi pe portofoliul meu ;)

Si daca sunteti hotarati, apasati cu incredere butonul verde "Vreau sa cumpar" nu va costa nimic ;)

Companie: SC Energy Service SRL

Vezi informatiile complete despre companie...