Acasa Filmari nunti

Cameramani, filmari nunti

Pachet Foto Video

Vezi toate ofertele de Pachet Foto Video

Filmari nunti

Vezi toate ofertele de filmari nunti

Fotograf nunta

Vezi toate ofertele de fotograf nunta

Albume foto

Vezi toate ofertele de albume foto

Videoclip nunta

Vezi toate ofertele de videoclip nunta

Filmari Nunta, Servicii Video si Videoclipul Nuntii

Nunta este acea zi unica in care emotiile si trairile sunt la superlativ. Ziua in care tu si partenerul sau partenera ta sunteti print si printesa, cele mai importante personaje ale serii si in care totul are o aura magica. Aceasta zi nu va fi uitata si cu siguranta vei dori sa retraiesti acele clipe si in urmatorii ani, iar acest lucru este posibil cu ajutorul filmarilor de la nunta ta si nu numai cele facute de invitati ci prin cele realizate de profesionisti, de echipa care iti ofera servicii foto-video. Acestia au la dispozitie o multime de trucuri din domeniu dar si echipamente de top cu ajutorul carora pot realiza un film al nuntii tale de inalta calitate si cu un nucleu artistic.


 

Pachetul de servicii video pentru nunti

In primul rand sa vedem cam ce ar putea contine un pachet de servicii video pentru nunti. Ei bine, in ceea ce priveste prezenta cameramanului, acesta va participa la toata nunta, incepand de la casa mirelui, la nasi, mireasa (cu toate pregatirile de rigoare), ceremoniile de nunta si inclusiv pe tot parcursul petrecerii care are loc dupa aceea.

Cat despre echipament, un cameraman serios pentru nunti va avea la dispozitie o camera video profesionala. Filmarile pentru nunta ta se pot face si cu o camera HD (High Definition) stabilizata giroscopic ori cu una amplasata pe o macara cu un brat mobil. De asemenea, mai poti opta pentru filmarea nuntii tale cu o a doua sau a treia camera care va surprinde orice i-ar putea scapa primei camere video.

 

Videoclipul nuntii

Referitor la videoclipul final al nuntii tale, companiile serioase iti vor oferi un film de nunta prelucrat profesional, cu efecte de tranzitie intre cadre, un meniu, generic de inceput si de final, in care vor fi incluse cele mai importante momente ale nuntii cu o durata de 4, 6 sau mai multe ore. Acest film iti va fi oferit pe un numar de DVD-uri, acesta depinzand de durata inregistrarilor video de la nunta ta.

De asemenea, echipa de filmare de la nunta iti poate pune la dispozitie si un mic videoclip realizat dintr-un slide-show al unor imagini alese de voi care sa va spuna povestea, toate montate pe o anumita coloana sonora. Acesta poate fi doar pentru uzul personal sau de ce nu, pentru a fi proiectat la nunta ta, oferindu-le invitatilor tai un mic rezumat al vietii fiecaruia dintre miri. Tot in materie de rezumate, cele mai multe companii care ofera servicii foto-video nunti iti pot pune la dispozitie, pe langa filmul final al nuntii si unul realizat sub forma de rezumat care sa spuna toata povestea zilei celei mari.


 

De cele mai multe ori serviciile video pentru nunti vin in forma de pachete care includ mai multe tipuri de activitati realizate cu echipamente diferite si numeroase. Pretul pachetelor video pentru nunti oscileza intre cateva sute de lei si cateva mii, in functie de serviciile video pe care doresti sa le contractezi. Insa, in acesta zi nu este important pretul ci este prioritara obtinerea unor produse finale de calitate. Nu te lasa pacalit de serviciile video ieftine oferite de vecini sau amatori pentru ca desi vei economisi ceva banuti, este foarte probabil sa fi dezamagit de filmarea nuntii tale.


 

In ziua cea mai importanta din viata ta meriti tot ceea ce este mai bun. Nu uita ca de filmarile de la nunta ta te vei bucura intreaga viata, ca ai tai copii si nepoti le vor putea vedea. Fa ca amintirea sa fie vie, placuta prin un film al nuntii de calitate care evidentiaza tot ce a fost mai frumos, emotionant sau amuzant in ziua nuntii tale.