Acasa Filmari nunti Filmare nunta, calitate DSLR
Filmare nunta, calitate DSLR
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Filmare nunta, calitate DSLR

Alegeti pentru calitate si detalii deosebite stilul cinematic si filmarea la calitate DSLR.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
400 €

Buna ziua,

Ma numesc Ovidiu Rosca, 

apreciez foarte mult si m-as simtii onorat sa fiu cel care va face ca nunta dumneavoastra sa fie o amintire pe viata si cred ca impreuna cu experienta mea de peste 9 ani in televiziune - evenimente si folosirea ultimelor echipamente de filmare sa obtinem rezultatul dorit.

Ca si noutate introdusa de mine din anul 2012 in filmarea nuntilor in zona Tg. Mures este filmatul cu aparat foto profesional DSLR care aduce un plus de claritate detaliilor, o imagine cinematica, sistem folosit si de marile case de productie publicitara si videoclipuri din tara.

Impreuna cu aparatul DSLR folosesc ca accesorii(dotari) pentru a obtine un Filmlook: o serie de obiective interschimbabile pt. DSLR, steadicam ( pentru a ma putea misca rapid si pentru un efect de imagine care pare ca planeaza), slider (o mini sina cu care se obtin miscari foarte fluide, perfect liniare ), monopied, trepied, lumini, microfoane ...

Alaturi de toata tehnica vine la pachet entuziasmul si placerea de a face aceste materiale care sunt deosebit de importante pentru dumneavoastra si de aceea implicarea si seriozitatea mea pentru materialul final este maxima.

Sper sa ne auzim in curand si sa ne cunoastem,

O zi frumoasa !

Companie: Ovidiu Rosca Videography

Buna ziua,

Ma numesc Ovidiu Rosca,

apreciez foarte mult si m-as simtii onorat sa fiu cel care va face ca nunta dumneavoastra sa fie o amintire pe viata si cred ca impreuna cu exp...

Vezi informatiile complete despre companie...