Acasa Pachet Foto Video

Foto video nunta, pachete complete de servicii profesionale

Pachet Foto Video

Vezi toate ofertele de Pachet Foto Video

Filmari nunti

Vezi toate ofertele de filmari nunti

Fotograf nunta

Vezi toate ofertele de fotograf nunta

Albume foto

Vezi toate ofertele de albume foto

Videoclip nunta

Vezi toate ofertele de videoclip nunta

Foto video nunta, pachete complete de servicii profesionale

Pentru a beneficia de bucuria momentelor de dupa nunta, cand veti vedea cum a decurs totul din alt unghi decat cel prin care ati privit cum se materializeaza cea mai frumoasa zi din viata voastra, sunt cruciale filmarile si fotografiile. In obtinerea unor bune articole foto-video este important sa lucrati cu profesionisti in acest domeniu. Acestia va pot oferi pachetele de servicii care vi se potrivesc, la un pret pe masura.

Insa, pentru a obtine o amintire cat mai vie a zilei nuntii, cel mai indicat este sa achizitionati un pachet complet de servicii foto-video. Astfel, compania furnizoare de servicii foto-video pentru nunti iti pune la dispozitie prin acest pachet complet un cameraman si un fotograf ce vor fi alaturi de voi pe tot parcursul nuntii, surprinzand momentele cele mai importante si emotionante, toate pregatirile si bucuria din ochii mirilor in timpul ceremoniilor si al petrecerii.


 

Fotografii de nunta

Pe langa fotografiere, mai puteti beneficia nu numai de aparatura lor de top ci si de un numar de fotografii (de la 600 la 1000 sau 1200) care va vor fi oferite pe un DVD (ce poate avea o carcasa personalizata, cu poze alese de voi); un album pentru fotografii ce poate avea diferite dimensiuni, cuprinzand intre 60 si 100 de poze (sau mai multe, de ce nu); dar si o sedinta in parc sau intr-un locatie cu peisaj minunat ori cu vestigii istorice alese de voi. In plus, fiindca tipul de sedinta foto TTD (Trash the Dress) este din ce in ce mai populara, nu este exclus ca in oferta multor companii de profil aceasta sa fie inclusa in pachetul complet pentru nunta.

Filmul nuntii

In ceea ce priveste serviciile video ce pot fi incluse intr-un pachet complet pentru nunta, acestea poti fi: filmare video HD cu o camera stabilizata giroscopic (giroscopul fiind un dispozitiv ce masoara si mentine orientatia, bazandu-se pe miscarea unghiulara), filmul de nunta oferit pe un numar de DVD-uri (2, 4 sau mai multe, in functie de durata lui), prelucrare speciala a cadrelor tip televiziune, meniu, efecte, tranzitii, etc.

De asemenea, mai poti beneficia de un slide-show cu poze incadrate pe o coloana sonora aleasa de voi. Unele companii mai includ in pachetul complet de servicii foto-video pentru nunta si realizarea unui generic pentru filmul vostru, din poze selectate de voi, recente sau din copilarie.

In functie de furnizorul de servicii foto-video pentru nunta ce l-ati ales, puteti beneficia si de filmarea nuntii cu o a doua camera, ori cu una montata pe o macara cu brat mobil. Toate aceste tipuri de filmari si fotografieri vin in sprijinul vostru pentru a obtine cele mai frumoase amintiri din ziua aceasta extrem de speciala pentru voi.


 

Este indicat ca inainte de alegerea unei anumite companii, sa te uiti cu atentie la portofoliile fotografilor si la tipul de filmare ce il ofera. Lucrati numai cu profesionisti deoarece calitatea si seriozitatea merita remunerate. Discutati deschis cu cei ce vor fi cameramanul si fotograful vostru si explicati-le care sunt asteptarile voastre de la ei, ce tip de poze vreti sa obtineti, fie ca este un album foto abstract, unul artistic sau unul clasic.

Dupa cercetarea ofertei foto-video pentru nunti pe care v-o pun acestia la dispozitie si dupa alegerea pachetului care va satisface cel mai bine asteptarile, nu va mai ramane decat sa asteptati ziua nuntii. Zambiti, va rog!