Acasa Pachet Foto Video Filmare si fotografiere evenimente, car de reportaj, filmare cu drona
Filmare si fotografiere evenimente, car de reportaj, filmare cu drona
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Filmare si fotografiere evenimente, car de reportaj, filmare cu drona

Se stie ca oricat de minunata si rupta din poveste ar fi nunta, se termina a doua zi. Tortul abia se mai simte pe buze, muzica si distractia se mai simt doar rasunand in surdina in mintea noastra, iar rochia e in cutie, marturie a zilei ce nu se m

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
1400 € Pret redus
1500€
-100 €

Buna ziua

Suntem o firma cu o experienta in domeniul nuntilor de peste 15 ani, si cu foarte multe evenimente in Bucuresti si in toata tara, in ceea ce priveste serviciile si calitatea lor.
Doriti sa aveti o nunta de neuitat si ca unicul dvs. moment sa fie pus in valoare de o echipa profesionista de filmare si fotografi profesionisti, atunci sa stiti ca faceti alegerea perfecta.
Pachetul foto-video ar contine: filmare cu 2 camere video full hd, doi operatori video, si un fotograf profesionist, sedinte foto incluse.
Filmarea prelucrata si procesata, apoi inmanata pe blueray sau hdd, stick, iar la pachetul foto veti primi dvd-ul cu toate fotografiile prelucrate 500-3000 de bucati, 3 albume foto printate de 40 de pagini, unul marimea 30 x60 cm si doua marimea 13x26 cm.
Bonus! aveti filmarea si fotografierea cu o drona, dotata cu o camera video full hd, aceasta fiind posibila doar in locatiile si zonele unde exista o inaltime suficienta (starea civila, biserica, sedinta foto,..in spatii destul de inalte, minim 5 metri inaltime).
Cu siguranta cred ca se poate evdentia si drona, prin cadrele extraordinare care le poate lua, si ca sa va faceti o idee va dau doua linkuri sa vedeti filmare cu ea.
https://vimeo.com/98585024 https://vimeo.com/99170347
Daca va intereseaza cumva si fotografii marturii pentru invitati - 5 lei/buc., videoproiectie live a evenimentului de pe o camera video - 150 euro, difuzarea de 1 sau 2 videoclipuri in ziua nuntii - 100 de euro

Pretul este de 1500 euro net, si transportul nu este inclus in pret.
Mai multe detalii le gasiti si pe siteul nostru oficial www.filmaridevis.ro sau mai actualizat pe facebookul studioului nostru agfamilenium

Companie: VIDEODREAMS

Suntem o firma cu o experienta in domeniul nuntilor de peste 15 ani, si cu foarte multe evenimente in Bucuresti si in toata tara, in ceea ce priveste serviciile si calitatea lor. Doriti sa aveti ...
Vezi informatiile complete despre companie...