Acasa Fotograf nunta

Servicii foto nunti profesionale

Pachet Foto Video

Vezi toate ofertele de Pachet Foto Video

Filmari nunti

Vezi toate ofertele de filmari nunti

Fotograf nunta

Vezi toate ofertele de fotograf nunta

Albume foto

Vezi toate ofertele de albume foto

Videoclip nunta

Vezi toate ofertele de videoclip nunta

Fotografii nunta, alege un fotograf profesionist si locatii inedite pentru poze de nunta unice

Atunci cand te casatoresti, momentele cele mai importante care vor dainui si peste ani vor fi acelea imortalizate in fotografii superbe si de efect. Puteti opta pentru servicii foto nunti profesionale sau pentru angajarea unui fotograf nunti specializat. Indiferent de alegere trebuie sa tineti cont impreuna cu persoana iubita de anumite criterii.


 

Alegerea Locatiilor

Pentru inceput trebuie sa faceti o lista detaliata cu fotografiile pe care le-ati dori si cu locatiile in care vreti ca acestea sa fie facute, de exemplu pozele cu familia, pozele de grup, pozele cu bunicii dragi sau cu prietenii. Alege o persoana de incredere, cum ar fi unul dintre cavalerii de onoare care sa coordoneze invitatii pentru poze, acesta trebuind sa indeplineasca anumite conditii adica sa fie o persoana autoritara si cu spirit de initiativa pentru a putea tine sub control oaspetii galagiosi.

E de preferat sa cunosti dinainte locatiile in care doresti sa fie facute pozele, anuntandu-l din timp pe acel fotograf profesionist de nunta care va sta la dispozitie, ce aveti de gand sa faceti, pentru a se putea pregati si a sti de ce echipamente are nevoie in momentele respective.


 

Alegerea Fotografului

Inainte de a angaja fotograful pentru o asemnea treaba importanta este absolut necesar sa vedeti lucrarile realizate de el anterior pentru a va putea face o idee despre ce fel de fotografii realizeaza. Sa ii dai in grija sa aiba un echipament de rezerva la el, in cazul in care ramane fara unul din aparate din cauze diverse.

Pe langa clasicele fotografii de grup, alege pentru cadrele cu acestia ceva mai original, cum ar fi urcarea pe un acoperis plat sau ipostazele amuzante regizate sau nu, acestea fiind cu siguranta din belsug. Este foarte important ca fotograful sa surprinda momentele cele mai emotionante chiar atunci cand se intampla in mod neasteptat.

Pentru sedinte foto nunta artistice aveti grija sa rezervati timp imbelsugat, in special daca doriti ca rezultatul sa fie unul nemaipomenit si pe masura evenimentului. Puteti alege malul unui rau, marginea unei paduri sau o poienita din interiorul acesteia, pozele pe docuri sunt la foarte mare cautarea azi sau cele in miscare care dau o senzatie de naturalete si relaxare. Cei mai multi dintre miri opteaza pentru asa ceva inainte de nunta sau dupa, cand au timp indeajuns doar pentru ei, nefiind nevoie sa faca pe nimeni sa-i astepte.


 

Mireasa trebuie sa fie naturala, energica, cu un zambet deschis, dar nu foarte, pentru a arata ca o printesa din cartile cu povesti. Nu incercati sa stabiliti o pozitie standard pentru fiecare poza, acestea parand fortate si nu vor avea efectul dorit. Nu lasati ca fotografiile sa va afecteze starea de spirit si sa va induca senzatia de panica, fiti fara inhibitii, relaxati si cel mai important, nu uitati sa zambiti. E de preferat ca in astfel de momente sa nu aveti persoane straine pe langa voi care sa va spuna cum ar trebui sa stati sau ce fel de fotografii sa faceti pentru ca asa au vazut ei la alte cupluri.


 

Atunci cand veti rasfoi albumul vostru de nunta trebuie ca amintirile sa prinda viata, sa va dea o stare de bine si de fericire, retraind acele momente fericite. Un aspect important pe care trebuie sa-l mentionati fotografului este acela de a-si alege vestimentetia adecvata pentru un astfel de eveniment, pentru a se putea in aceste fel amesteca printre invitati fara a iesi in evidenta si pentru a nu arata prost in cazul in care apare in filmarea nuntii.