Acasa Oferte Speciale

Cele mai bune oferte pentru servicii foto si video la nunta

Pachet Foto Video

Vezi toate ofertele de Pachet Foto Video

Filmari nunti

Vezi toate ofertele de filmari nunti

Fotograf nunta

Vezi toate ofertele de fotograf nunta

Albume foto

Vezi toate ofertele de albume foto

Videoclip nunta

Vezi toate ofertele de videoclip nunta

Cele mai bune oferte pentru servicii foto si video la nunta

Nu trebuie sa cheltuiti prea mult pentru a obtine fotografii si imagini video minunate de la nunta voastra. Daca simtiti cum cheltuielile se aduna si sperati sa gasiti servicii de calitate la preturi reduse, va aflati in cel mai bun loc posibil.


Suntem aici pentru a va sta la dispozitie si pentru a va ajuta in orice problema. Tocmai de aceea am creat sectiunea de oferte speciale foto-video prin care va putem asigura diverse pachete la preturi cum nu s-au mai vazut.

Va oferim pachete speciale la preturi reduse care pot include:

  • Albume foto – Pentru a va pastra fotografiile la indemana si pentru a le putea vizualiza in stare intacta si peste multi ani, nu uitati sa alegeti un album de nunta suficient de mare pentru a va gazdui toate amintirile.
  • Videoclip nunta – Pe langa serviciile traditionale de foto si video la nunta, puteti opta pentru asa numitul videoclip al nuntii care poate fi realizat intr-un timp scurt (aproximativ 2 ore) si prezentat invitatilor la finalul serii. Un altfel de videoclip de nunta poate fi si clipul de bun venit care se filmeaza inainte de ziua cea mare si se prezinta oaspetilor la inceputul receptiei.
  • Filmare nunta – In zilele noastre este nu numai obisnuit dar si de asteptat ca mirii sa isi pastreze amintirile de la nunta in format video. Pentru a obtine un film superb, incluzand o calitate audio-video ireprosabila, apelati cu incredere la o firma specializata in astfel de servicii.
  • Sedinte foto preliminare – Inainte de marele eveniment, organizati impreuna cu firma la care ati apelat o sedinta foto tip logodna. Ulterior veti putea posta aceste imagini pe site-ul nuntii voastre ori le veti putea trimite celor dragi alaturi de invitatii.
  • Fotografii si sedinte foto la eveniment – Alegeti-va cu fotografii superbe surprinse la starea civila, la biserica ori la receptia de dupa eveniment.
  • Sedinte foto ulterioare – Pornite de peste ocean, sedintele foto trash the dress, trash the suit, sau trash the formal au devenit in ultimul timp preferatele mirilor de pretutindeni. Mot-a-mot, aceste sedinte foto inseamna distrugerea rochiei de mireasa si a costumului mirelui. Doar pentru cei mai curajosi!

Profitati asadar de ofertele noastre speciale in materie de servicii foto-video. Amintirile unei nunti de succes trebuie pastrate vii pentru totdeauna. Optati pentru calitate la un pret special!