Acasa Fotograf nunta Marturii foto 10x15 sau 13x18, cu/fara plicuri personalizate
 Marturii foto 10x15 sau 13x18, cu/fara plicuri personalizate
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Marturii foto 10x15 sau 13x18, cu/fara plicuri personalizate

Ce poate fi mai frumos decat o fotografie a mirilor cu fiecare dintre invitati (daca este vorba despre o nunta) sau o fotografie a parintilor impreuna cu copilul si fiecare dintre invitati (in cazul unui botez)? 

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
3 lei

Fotograful va face aceste marturii seara cand dumneavoastra veti sta la intrarea in local, unde intampinati invitatii ciocnind un pahar de sampanie. Fotografiile vor fi prinatate in cursul serii, pe hartie fotografica de dimensiune 10/15 sau 13x18 in functie de preferinte.

Aceste fotografii vor fi tiparite in timpul in care dumneavoastra va distrati, iar pana la plecarea invitatilor, acestia primesc din partea dumneavoastra foto-marturiile.

Acest gen de marturie este de mare efect, cei care au avut acest gen de serviciu la nunta lor au fost apreciati de invitati si felicitati in acelasi timp.

Pretul este de 2,5 lei dimensiune 10x15, respectiv 4,4 lei dimensiune 13x18, pentru fotografii standard. Exista si posibilitatea realizarii unui colaj cu 2-4 poze, in locul fotografiei clasice, colaj pentru care pretul este putin mai mare, intrucat necesita mai mult timp de realizare.