Acasa Filmari nunti Filmare Nunta
Filmare Nunta
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Filmare Nunta

Filmarea cununiei civile si a cununiei religioase, a pregatirilor, precum si a petrecerii de la restaurant

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
320 €

Imaginea video trece printr-o perioada de tranzitie de la vechiul format standard definition catre formatul viitorului, acela de inalta definitie sau high definition (HD). Diferentele de ordin tehnic intre cele doua formate sunt mai multe insa cea mai importanta pentru utilizator este rezolutia. Imaginea HD contine de cinci ori mai multi pixeli (deci mai multa informatie) decat imaginea clasica SD. Pentru privitor asta se traduce in claritate superioara si o cantitate mult mai mare de detalii in filmare.
Echipa noastra va fi alaturi de dvs de la debutul evenimentului (pregatiri) pana spre dimineata, fiind printre ultimii care ridicam ancora. Cununia civila, pregatirile, obiceiurile traditionale, cununia religioasa, petrecerea de la restaurant…vom fi acolo. Chiar si cand nu va asteptati, nu stiti de unde va pandeste obiectivul camerei video.
Vom filma toate momentele importante ale nuntii dvs, existand chiar posibilitatea filmarii simultane a pregatirilor la mire/mireasa, fara a fi nevoie de 2 cameramani si 2 fotografi.
Capturile video sunt livrate atat in format SD (DVD-urile normale), cat si full HD, pentru o vizionare la parametri superiori. Totodata, filmul va fi insotit si de un videoclip care va incerca sa surprinda cateva dintre cele mai simpatice momente. Discurile finale, personalizate, se livreaza in carcasa cu coperta dedicata.